Savlesmæk af GOTS garnet Alba

Savlesmæk i Alba GOTS bomuldsgarn

Her er lige et hurtigt lille projekt jeg gerne vil vise jer. Det er en savlesmæk strikket i bomuldsgarnet Alba som består af 100% bomuldsgarn og derudover er GOTS certificeret. Når garnet har GOTS stemplet kan du stole trygt på, at garnet er produceret med omtanke for økologi, dyrevelfærd og ordentlige arbejdsforhold. 

Denne savlesmæk har jeg strikket i 2 tråde Alba i farven babyblå på pind 4, men det kan uden tvivl også fungere at strikke med blot 1 tråd. Ved første øjekast synes jeg, at farven var meget lys, men da jeg først fik strikket den op foldede farven sig ud og er virkelig smuk.  Savlesmækken her endte som barselsgave til lille Buster. 


Savlesmæk i Alba GOTS bomuldsgarn

Alba kan let gå i vaskemaskinen og egner derfor netop rigtig godt til babystrik som fx en savlesmæk eller babyhue. Er du kreativ med en hæklenål vil Alba helt sikkert også et oplagt valg til at kreere små søde tøjdyr eller nusseklude. 


Alba GOTS certificeret bomuldsgarn

Vi har fundet opskriften i denne lækre opskriftsbog.

Så hvis du er på jagt efter et godt bomuldsgarn hvor dyrevelfærd og økologi er i fokus så tag et kig på Alba, som desuden fås i mange fantastiske farver. Du bliver med garanti ikke skuffet over kvaliteten af garnet. 

Tak fordi I læste med. 

 

Tilbage til blog