Terrazzo sweater fra Petite Knit i tambourine man fra SommerGarn

Terrazzo Sweater i Aran Single Tambourine Man

Aran Single Tambourine Man Terrazzo Sweater Terrazzo Sweater Aran Single Tambourine Man
Terrazzo Sweater fra Petiteknit i Tambourine Man

Jeg har kastet mig over Terrazzo sweateren fra PetiteKnit og har valgt det lækre garn Aran Single fra Cowgirlblues i farven Tambourine Man til opgaven.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og helt vild med farvenuancerne i garnet. Samtidig er garnet utrolig blødt, da det er en kombination af mohair og uld, hvilket gør trøjen utrolig behagelig at have på.  

Jeg har strikket sweateren på pind 5, der også passer fint til den anbefalede pindestørrelse i opskriften. Strikkefastheden var derudover også meget lig opskriften, som gjorde det rimelig nemt at følge opskriften uden de store tilpasninger. Du finder opskriften på Terrazzo sweateren her.

At strikke Terrazzo sweateren var også en spændende udfordring, da jeg også kastede mig ud i nye strikketeknikker, som for eksempel italiensk afslutning. Jeg er virkelig glad for at jeg forsøgte mig med de nye teknikker, da jeg virkelig synes det giver et flot udtryk til sweateren. Det er bestem ikke sidste gang jeg kaster mig ud i det!

Nedenfor kan du se det endelige resultat og nogle billeder af processen.

Er igang med min nye Terrazzo Sweater med tambourine man fra cowgirlblues Så er jeg snart færdig med min lækre Terrazzo Sweater

Det færdige resultat af min Terrazzo Sweater med Tambourine Man fra Sommergarn

Den perfekte sweater en lun forårsdag med garn fra SommerGarn

Tilbage til blog