Lillebrors romper i GOTS Loch Lomond Laks fra SommerGarn

Lillebrors romper i Loch Lomond

Lillebrors romper loch lomond med garnLillebrors romper i Loch Lomonds GOTS certificeret garn
Loch Lomond GOTS certificeret garn i Lakse farve

Jeg har strikket den praktiske Lillebrors romper fra PetiteKnit i det lækre bløde uldgarn fra Loch Lomond i farven Laks. Jeg er meget tilfreds med resultatet og synes garnet tager sig utrolig godt ud til denne opskrift. Farven er super flot og giver et meleret udtryk  når det strikkes op. 

Loch Lomond er GOTS certificeret garn, hvilket sikrer at garnet er økologisk og produceret med fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og ordentlige arbejdsforhold. Dermed kan du trygt anvende det til både babystrik og en sweater til dig selv, uden at bekymre dig om diverse kemikalier.  

Garnet er nemt at strikke med, og som det ses på billederne, giver det et flot ensartet udtryk. Garnet kan vaskes og det bliver kun endnu mere blødt efter vask.

Jeg har strikket Lillebrors romper på pind 5, hvilket passer til strikkefastheden i opskriften fra PetiteKnit. Opskriften er nem at følge, selv for en nybegynder. Du kan finde opskriften fra PetiteKnit her.

Nedenfor kan I se det endelige resultat, som venter på at blive givet i barselsgave, så nu håber jeg bare at størrelsen passer. 

Lillebrors romper fra PetiteKnit i Loch Lomond laks

Loch Lomond Laks GOTS certificeret økologisk uld
Tilbage til blog