Om SommerGarn

Kvalitet og bæredygtighed er fundamentet for teamet bag sommergarn

Kvalitet og bæredygtighed er fundamentet for SommerGarn

Jeg hedder Mette og jeg driver SommerGarn sammen med min kæreste Sebastian. Jeg har i mange år interesseret mig for strik, hvilket førte os til at etablere SommerGarn i 2020, da vi savnede et større fokus på bæredygtighed.

Vi har en stor passion for bæredygtighed og kvalitetsprodukter. Vi er en webshop med udvalgte bæredygtige produkter indenfor garn og tilbehør til strik og hækling.

Vores garn er fra producenter, der har fokus på at producere kvalitetsgarn med fokus på økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Vi sælger produkter, der er produceret på en bæredygtig måde med omtanke for de dyr og mennesker, der er involveret i hele forsyningskæden af produktionen af garn. Vi har store krav til kvaliteten af produkterne og vi tester alle varer nøje inden vi inkluderer dem i vores sortiment.

Alt sammen således vores produkter kan blive en del af dine fremtidige favoritter i garderoben, lavet på gode, miljøvenlige og naturlige materialer.

Button label

Naturlige og bæredygtige produkter til dit næste projekt

Alt garn hos SommerGarn er mulesing-free, hvilket er utrolig vigtigt for os, da dyrevelfærd er en af vores værdier.

Vi arbejder for at der i produktionen af vores produkter er fokus på menneskene, dyrene og naturen, samt at vores produkter har en minimal negativ konsekvens på nærområderne hvor de produceres.

Vi gør dette, så du i dine fremtidige projekter, kan handle ud fra dine værdier, og lave dine kommende favoritter i et naturligt og bæredygtigt materiale af høj kvalitet og med omtanke for miljøet.

Når du handler hos SommerGarn, er du derfor med til at forbedre standarden indenfor bl.a. miljø, livsvilkår og dyrevelfærd.

Button label
Terrazzo sweater i tambourine man fra cowgirlblues

Skaberglæde kombineret med naturlige kvalitetsprodukter

Hos SommerGarn ønsker vi at dele vores glæde i at skabe ny beklædning til os selv, vores venner og familie. Derfor deler vi løbende vores egne projekter, så du kan se kvaliteten af vores garn, samt hvorledes garnet tager sig ud når det er strikket. Samtidig håber vi, at dette kan inspirere dig til dine egne kommende projekter.

At bruge garn til strik og hækling er bæredygtigt på sin helt egen måde. Når du bruger din egen tid og strikkepinde til at lave din næste favorit til garderoben, har det en minimal indvirkning på miljøet.

Vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at gøre det nemt for dig at finde det rette bæredygtige og naturlige kvalitetsgarn, og samtidig sikre at forsendelsen af vores produkter transporteres på den mest bæredygtige måde i miljøvenlig emballage.

Button label